Laden…

Zomer BBQ

Op zaterdag 11 augustus was er weer de lang verwachte BBQ voor de leden met hun echtgenotes, vrienden en partners en natuurlijk niet te vergeten de agrariërs, als dank voor het gebruik van hun velden voor het speuren.

Na de koffie om 20.00 uur werden de kantine en het trainingsveld veranderd in een gezellige plek waar het goed uit te houden was. Er was een goede beschutting tegen de wind, het was toch fris met wat wind die dag, maar geen temperaturen die we eerder deze week hadden van zo´n 36 graden. Ook hadden we een extra tent erbij van één van onze leden dus we stonden droog mocht het regenen. Ik zelf ben op pad gegaan voor de inwendige mens die avond en moest er voor een stukje Duitsland in. Alles was goed en snel opgebouwd en zag er dan heel gezellig uit met de nodige verlichting en aankleding. Dus de avond kon beginnen.

Om 19.30 uur begon de barbecue na eerst een korte toespraak van de ondergetekende. Er waren een aantal leden niet aanwezig in verband met ziekte en vakantie´s maar er waren toch zeker 40tal mensen aanwezig en dat is toch goed. De grillmasters waren uiteraard weer Jan en Kees en al gauw gingen de eerste steaks en speklappen op de borden. Dat er voor sommige mensen een wereld open ging bij het eten van gegrilde courgette´s, gemaakt door Jenny, was leuk om te zien want ze waren erg lekker, vonden deze.

Dat het erg gezellig was blijkt wel, want eenieder was gezellig met elkaar in gesprek met een drankje en na de nodige zweetdruppels van de grillmasters werd de avond om ongeveer 23.30 uur af gesloten. Rest mij nog eenieder die betrokken was bij opbouw en afruimen te bedanken voor deze leuke dag. En dan maar weer wachten tot volgend jaar met misschien een iets andere BBQ als anders.

De secretaris KG “de Hondsrug”

Kees van Eendenburg