Laden…

Oliebollentraining 2018

Zaterdag 15 december was het weer zover, de jaarlijkse oliebollentraining. Vanaf 8 uur kwamen de leden en hun partners langzaam binnendruppelen in een mooi versierde kantine in Kerstsfeer. De koffie en thee stonden klaar en de chocolade en kerstkransen stonden op tafel. Ondanks dat niet alle leden er waren, was er een mooie opkomst en was het gelijk gezellig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na het lekkere bakje koffie gingen we met zijn allen en de honden een mooie wandeling maken onder leiding van Jan Oosterwijk. Het weer was lekker fris, maar het was droog en het zonnetje scheen. Terwijl wij onderweg waren, bleven Kees en Piet van Dijken achter om hun heerlijke oliebollen te bakken. Onderweg werd er natuurlijk een keer gestopt om de jaarlijkse groepsfoto te maken.

Toen iedereen na een dik uur wandelen weer terug kwam, konden ze zich opwarmen in de warme kantine onder het genot van een kopje koffie of thee.

Uiteraard werd ook weer de gelegenheid gesteld om een keer in het pak te staan. Vooral de partners namen dit jaar dit aanbod aan. Het was voor hen een hele ervaring en hopelijk voor herhaling vatbaar?

Na het pakwerk stonden de heerlijke oliebollen van Kees op tafel. Jan Oosterwijk had uiteraard dit jaar weer een quiz samengesteld, en de vragen werden weer met veel onderling plezier ingevuld.

Ook werd er een presentje uitgedeeld aan onze pakwerker Arjan Schottert, die helaas moet stoppen wegens een te druk schema. We zijn hem zeer dankbaar voor alle keren dat hij er voor ons gestaan heeft en hopen hem zeer zeker een keer weer te zien!

Rond half 1 kwam er een einde aan de laatste training van het jaar en aan de gezellige ochtend.

Na afloop zijn er nog weer mooie kerstboeketten, gemaakt door Angelique Wenker, gebracht langs de boeren als dank voor het gebruiken van hun velden voor het speuren.

Namens het bestuur wens ik iedereen een fijne feestdagen en een gezond en sportief 2018 toe.

Groeten,

Sharon Kamies.