Laden…

Jaarlijkse corveedag 2017

Op zaterdag 20 mei hebben wij onze traditionele corveedag op de vereniging gehad, We hebben gelukkig een heel mooie dag gehad die niet te warm was. Er waren helaas niet zoveel deelnemers, gewoon omdat er bij anderen andere afspraken waren, maar dat mocht de pret niet drukken.

Na de koffie werden de mensen ingedeeld bij de werkzaamheden die gedaan moesten worden. Een voordeel was dat we de laurierheg vroeg in het voorjaar gekortwiekt hebben. We hebben een raamluik vervangen ( deze was al voorbewerkt door Geert), de materiaal magazijnen zijn op de schop gegaan en opgeruimd, dat was echt nodig want mensen bewaren wat. De binnenkant van de kantine werd opgeruimd en schoongemaakt door drie lieftallige dames. Maar ook onze toegangspoort en de looppaden moesten schoon.

Ondertussen kregen we ook steun van een boer (Harm) die met een graafmachine de septicput dieper ging uitgraven, dit hadden wij zeker niet kunnen doen met een spa en bats. Het is ondertussen wel een diep gat geworden en we zullen proberen om de wortels die ingegroeid zijn te verwijderen zodat het water de grond in kan zakken. Dit wordt nog een hele klus hoor.

De lunch werd deze keer verzorgd door ons nieuw bestuurslid Angelique, en dat liet men zich goed smaken, vooral de vers gemaakte groentesoep. Om 13.30 was het aftocht geblazen en ging een ieder met een “voldaan”gevoel weg. Rest mij nog een ieder hartelijk te bedanken voor de steun bij deze mooie dag.

De secretaris KG “de Hondsrug”
Kees van Eendenburg