Laden…

Jaarlijkse BBQ-avond

Op zaterdag 17 augustus was het weer zover, de traditionele barbecue van de vereniging. Er hadden zich een groot aantal leden op gegeven hiervoor en vol goede moed ging men op de zaterdagmorgen aan de slag met het opbouwen voor de avond. Helaas zat het die ochtend niet echt mee, gewoon omdat het hard regende. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ik zelf ging weer onderweg naar Duitsland om het belangrijkste op te halen, namelijk het BBQ vlees.

Helaas was het toch weer zo dat ik moest omrijden, want er waren weer de nodige wegopbrekingen. Maar dat in koop nemende was ik om rond 11.30 uur terug en stond alles gereed  voor de avond.

Deze keer is de barbecue in handen genomen door de “jongere” leden  en dit is uitstekend gedaan. De grillmasters van die avond waren Bart en Mark Hans, zij hebben de barbecuetang overgenomen van de oudere grillmasters Jan en Kees. Deze hadden de beste tijd gehad hiermee haha!

Na een korte toespraak van de secretaris, kon men aanvallen op al het lekkers. Er waren door een aantal leden diverse salades gemaakt, ook een lekkere kruidenboter enz. er was meer dan genoeg. Namens de organisatie hartelijk dank hiervoor. Ook het barbequevlees ging er goed in bij de mensen zodat de grillmasters aardig het zweet op het voorhoofd kregen, maar onder het genot van een biertje of ander natje ging dat prima. Dat het gezellig was bleek wel, eenieder zat gezellig te kletsen en zo ging de avond ook snel voorbij.

Na de boel een beetje opgeruimd te hebben, gingen de laatste ongeveer om 00:15 uur weg. Tijdens het opruimen op de zondag bleek toch wel dat er aardig wat vlees en drank er door is gegaan en dat is goed zo. De rest gaat de vriezer in en we kunnen dan weer even een vuurtje stoken tijdens de training op zaterdag.

Rest mij eenieder te bedanken voor hun inzet om deze avond te laten slagen en zeker weer tot volgend jaar.

De secretaris KG “de Hondsrug”

Kees van Eendenburg