Laden…

Clubmatch Zuidwolde

Zo, onze eerste happening van het jaar 2018 zit er weer op. Het ondersteunen van de clubmatch in Zuidwolde op Manege “de Esch”. Het was al vroeg dat de eerste leden,Geert en Jan en ikzelf om half acht aanwezig waren in de kantine, waar onder het genot van een bak koffie even werd bijgepraat. Wat erg mee zat was het weer, in vergelijking met afgelopen jaar, toen er veel sneeuw lag.

Nadat we alles een beetje opgebouwd hadden bij de ingang, konden we beginnen. Ware het niet dat de penningmeester van de Provincie met pech langs de weg stond…. brandstof? Ongeveer tegen negen uur begon de aanloop van zowel deelnemers als ook toeschouwers. Ook zijn er weer een aantal leden van onze vereniging later bij gekomen zodat het een druk gezelschap was bij de ingang, maar wel gezellig. De catalogussen waren snel op, we hebben er toch zeventig verkocht!

©Trijn Fotografie.

De Provincie had het weer goed voor elkaar voor de medewerkers, ook het “natje en droogje” was weer goed verzorgd. Wat ook opviel, was dat er bijzonder veel jonge hondjes waren op deze clubmatch, wat voor veel aaimomenten zorgde natuurlijk, zeker door de aanwezige kinderen.

De aanmeldingen waren op drie na allen gekomen en dat is goed. Om twee uur sloten we de kas en na telling bleek dat we het dubbele hadden in vergelijk met vorig jaar. Dus goed gedraaid toch?

Rest mij eenieder van de leden te bedanken voor hun bijdrage bij het beheer van de kassa. Ik hoop iedereen in goede gezondheid weer terug te zien op de vereniging.

De secretaris KG “de Hondsrug”
Kees van Eendenburg